Poate nu poti ajunge la clasele de yoga programate la studio, poate nu ai nici un studio in zona in care locuiesti / muncesti,  poate din diverse motive nu te simti confortabil intr-un grup de oameni intr-o sala,  poate esti incepator si vrei sa pui o baza solida, poate ai anumite limitari fizice si ai nevoi speciale, poate esti intr-un moment in care vrei sa faci un pas inainte in yoga si nu poti face asta intr-un studio, poate ca ai nevoie de motivatie si sustinere, poate …. fi orice motiv pentru care alegi ore private de yoga.

Acestea sunt foarte diferite de clasele tradiționale de yoga din studio pentru ca sunt special construite pe nevoile tale din diferite momente ale acestei calatorii, cu forme corecte și versiuni / modificari ale posturilor special pentru corpul, mintea și necesitatile tale.

Voi fi acolo, cu tine, fizic, mental si emotional, vom crea un spatiu sigur pentru practica yoga, unde compasiunea, intelegerea, acceptarea, rabdarea, bunatatea si recunostinta vor fi prezente in fiecare secunda a practicii.

Vei fi  ghidat într-un ritm in care sa te simțiți confortabil și fiecare postura va fi explicata in detaliu, cu toate beneficiile mentale si fizice pe care aceasta practica le ofera, astfel încât să te simti yogi / yogini.

O experienta completa!

Namaste,Emoji

Cristina Emoji