Este timpul să iti iei o salteluta de yoga și să descoperi combinația de exerciții fizice și mentale care de mii de ani i-a atras oamenii din întreaga lume.

Frumusețea yoga este că nu trebuie să fii yoghin sau yogina pentru a profita de multiplele beneficii ale acestei practici .

Fie că esti tânăr sau matur, in forma sau sedentar, femeie sau barbat, student sau angajat, cu anumite afectiuni sau limitari:

  • yoga are puterea de a calma mintea și de a întări corpul;
  • yoga este cel mai bun / usor mod de a te conecta cu sinele;
  • yoga poate fi practicata oricand si oriunde;
  • yoga nu este competitiva;
  • yoga poate fi practicata toata viata pentru a ramane tanar si agil;
  • yoga poate schimba viata daca practica este constanta.

S-ar putea să descoperi ceva atât de fascinant, că nu te vei mai întoarce niciodată la tine cel de inainte ca yoga să intre în viața ta.

Nu te lăsa intimidat de denumirile din yoga, de studiourile luxoase cu circuit inchis și de pozele de pe Instagram. Yoga este infinit mai mult decat toate acestea – Yoga chiar este pentru toată lumea !

Daca esti nou in aceasta frumoasa practica, o clasa usoara de yoga poate fi o alegere bună. Yoga pe scaun (sau așezat) este o opțiune excelentă dacă mobilitatea sau echilibrul tau este limitat. Misca-te  în ritmul propriu și aminteste-ti că orice postură de yoga poate fi modificată, astfel încât să fie potrivită pentru tine.

Deci, oricând doresti să iti reîncărci bateriile și să iti recuperezi starea de bine, să iti cureti mintea, să te simti usor, inalt, flexibil și puternic, să iti îmbunătățesti echilibrul sau să revii în contact cu tine insuti, tot ce trebuie să faci este să te asezi pe salteaua de yoga, să respiri si sa incepi practica!

Namaste,

Cristina

.